lunes, 15 de febrero de 2016

Sílvia Comes con Fuertes en la Jazzcava

"La vida es corta y tiene prisa" decía la voz de Sílvia Comes, ayer en la Jazzcava de Terrassa, acompañada al piano por Maurici Villavecchia y Fanny Fortet a la percusión.
¡Cuánta razón encierra esa magnífica frase!

Presentaba el espectáculo Fuertes, que obtuvo en 2013 el premio Barnasants. Una interpretación espléndida y llena de fuerza y sentimiento, como era la obra de Gloria, aquella poeta rara, que de pequeña me sorprendía con su voz potente y sus rimas extrañas y que recién descubro con enorme gusto. Sílvia da voz a sus poemas para adultos y vale la pena acercarse a esa obra desconocida, de una profundidad deliciosa.

Fanny Fortet, descalza batería, impresionante dueña de matices, es más que compañía, bajo los focos.
Y Maurici Villavecchia, aporta presencia y complicidad, madurez y también belleza, es el piano.

Gràcies Sílvia! Gràcies per posar damunt de l'escenari aquestes lletres plenes de sentit i de rabiosa actualitat, perquè amb la teva veu poderosa i la teva manera de fer, dónes vida a aquella Vida i les que t'hem vist, podem acostar-nos al seu patiment i a la seva manera d'entendre les coses, que és una mica la manera de mirar i patir que tenim totes aquelles persones que mirem al mon amb amor i estupefacció davant de tanta bogeria. Perquè en el fons davant de tanta barbàrie, no estem soles, som moltes que sabem apreciar la bellesa, i  és precisament amb la poesia i amb espectacles com el d'ahir que la bellesa es posa a disposició de la vida per a compensar tot el dolor que navega amb nosaltres.









Maurici Villavecchia i Sílvia Comes

Fanny Fortet

No hay comentarios: